Laat uw auto jaarlijks keuren bij APK Scholten in Winterswijk

Contact

APK Scholten is hét adres voor de jaarlijkse keuring van uw auto. Ervaren keurmeesters kijken uw auto na op alle voorgeschreven punten. Door middel van goede afspraken worden misverstanden voorkomen. Eventuele gebreken worden altijd pas na overleg met u gerepareerd. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Onderhoud en reparatie

De APK keuring is wettelijk verplicht 

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. In Nederland staat de keuringsplicht beschreven in de Wegenverkeerswet 1994 en daarvan afgeleide regelingen. Volgens deze regelgeving moet u uw personenauto, bedrijfsauto, driewieler of aanhangwagen met een toegestane maximum massa van niet meer dan 3.500 kg, jaarlijks of om de twee jaar laten keuren. (Bron: RDW)

Keuren voor uw eigen veiligheid

Natuurlijk laat u uw auto niet alleen keuren omdat dit wettelijk verplicht is. Om de kans op autopech zo klein mogelijk te maken, is het fijn om de auto regelmatig te laten controleren. Het geeft gewoon een veiliger gevoel als u weet dat belangrijke onderdelen als de gordels, de vergrendeling en de remmen goed werken.

Mocht blijken dat uw auto niet goedgekeurd kan worden, dan mag u deze helaas niet verplaatsen voordat hij is gerepareerd. In dit geval zullen wij uw auto bij APK Scholten vakkundig repareren, zodat u snel weer veilig de weg op kunt.

APK Keuring in Winterswijk

Duidelijkheid en betrouwbaarheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij zijn eerlijk over onze tarieven en u kunt bij ons altijd rekenen op een eerlijke prijs.


Wanneer u de APK keuring combineert met een kleine of grote beurt krijgt u de APK gratis! 

Laat uw auto keuren door APK Scholten. Maak vandaag nog een afspraak via 0543 - 51 40 94!