Uw auto of oldtimer stallen in Winterswijk

Maak een afspraak

Niet iedereen is in staat zijn (klassieke) auto op een geschikte manier thuis te stallen. Wilt u uw auto stallen, omdat u voor lange tijd weg gaat? Of heeft u een oldtimer en wilt u dat deze tijdens de wintermaanden veilig en droog binnen staat? Dan kunt u bij APK Scholten terecht. Wij bieden autostalling gedurende het hele jaar. Goed toegankelijk, droog en in een afgesloten hal. Wilt u graag meer weten? Klik op onderstaande knop en neem contact met ons op. 

Contact

Wij zorgen voor uw auto

Bij APK Scholten kunt u ervan uitgaan dat er op een vakkundige manier voor uw auto gezorgd wordt. Op doordeweekse dagen kunt u op afspraak de auto altijd komen halen of brengen. Ook kan er in overleg eventueel tussentijds onderhoud gepleegd worden.

Tarieven autostalling

Wij hanteren een vaste maandelijkse prijs per autoplaats van
€ 50,00 (inclusief btw). Zo komt u nooit voor verrassingen te staan wat betreft de tarieven.

Uw oldtimer in goede handen

Uw oldtimer kunt u maar beter op tijd stallen. Als u er bijvoorbeeld voor heeft gekozen om minder wegenbelasting te betalen voor uw oldtimer, dan mag u er in de wintermaanden niet in rijden. Vóór 1 december moet uw auto dan in een winterstalling staan. 


Daarnaast is uw oldtimer wellicht niet bestand tegen de winterse omstandigheden in ons land. De lak kan aangetast worden door sneeuw en er kan snel roest ontstaan door grote hoeveelheden vocht. Om nog maar te zwijgen over bevroren remmen, een kapotte accu of schade door strooizout. Waarschijnlijk gaat u in de winter dan ook het liefst de weg niet op met uw oldtimer. In de stalling van APK Scholten staat uw auto goed.

APK Scholten inschakelen voor een apk-keuring, auto-onderhoud of stalling? Neem meteen contact op!